FESTA FINAL DE TEMPORADA

lunes, 8 de junio de 2009

A FESTA DE FIN DE TEMPORADA SERÁ O DIA 20 DE XUNIO NA ESCOLA DO CABEZO.
AS 12:30 TERA LUGAR A ASAMBLEA DE SOCIOS, ONDE VOS INFORMAREMOS DO ESTADO DE CONTAS DO CLUBE E ADEMAIS ATENDEREMOS A ROGOS E PREGUNTAS.
DESPOIS DA ASAMBLEA TEREMOS O XANTAR O CAL,ESTADES CONVIDADOS TODOS OS SOCIOS ADEMAIS DOS DIRECTIVOS E XOGADORES DO CLUBE.

NON FALTEDES!!!!

Final de Temporada

jueves, 14 de mayo de 2009

Última cronica do ano do San Estevo onde encaixamos unha nova derrota cerrando un último mes de tempada moi malo.

Encrobas 5 - San Estevo 2

Partido moi raro o do domingo en Meirama, xa que parecia un partido de xuveniles,polo San Estevo había 6 e polo Encrobas 8.

Primeira metade tola onde todas as ocasións acababan en gol, Adiantariase o Encrobas de cabeza, nunha falta lateral e nun lanzamento lonxano , recurtaria distancias Richard con un golazo dende 35 metros cunha fermosa vaselina o meta rival, pero de novo volvería marcar o Encrobas nunha contra. O 3 a 2 foi xa na seguinte xogada o saque de centro , xogada de combinación que Oscar dende a frontal colocaria pegada o pao un balón imposible para o meta local ( por fin ), pero xa o remate da primeira metade un erro no centro da defensa deixaría de novo rematar o dianteiro local con vantaxe poñendo o 4 a 2 .

A segunda parte foi moito menos vistosa, co cansancio e cos cambios o partido baixaría de intensidade e mediada a 2ª parte marcaría dende a frontal o 5º e definitivo gol o capitan do equipo local.
Decir que so habia 8 xogadores do equipo senior xunto con 6 xuveniles.
Ahora descansar e espero que para a campaña próxima o equipo se tome mais en serio a competición.

ALINEACION: RUBIO, FITO, JORGE, LUCAS, PORTOS, MIGUEL, OSCAR, RICHARD, ROXO, VALENTIN E SANTI.

TAMEN XOGARON: RUBEN, CRISTIAN E ALBERTO.(XUVENILES)

Non é o ano dos Derbis

lunes, 4 de mayo de 2009

A nosa andaina pola copa volve a ser efímera xa que caemos na primeira ronda nun derbi contra a Ponte Carreira que nos gañou con moita facilidade o venres 1 de Maio. O domingo empate sen goles con Poulo cun equipo plagasdo de baixas onde xogaron ata 5 xuveniles.

COPA:

SAN ESTEVO 0 - PONTE CARREIRA 3

Partido con pouca historia, xa que o equipo visitante dominou o encontro de principio a fin, na primeira metade marcarian os 2 primeiros goles e xa no minuto 30 da segunda sentenciarian nun corner. Nos últimos minutos tivemos algunha ocasión fruto da relaxación do equipo visitante.
Partido para olvidar.

ALINEACIÓN: RUBIO,OSCAR, JORGE, LUCAS(xuvenil), JAVI, ANIBAL, MATIAS, RICHARD, PERNAS, VALENTIN E ROXO.

TAMEN XOGARON: LUIS, MIGUEL, SANTI(xuvenil), ALBERTO E FITO.

SAN ESTEVO 0 - POULO 0

Partido marcado polas baixas , xa que de 15 xogadores 5 eran xuveniles, a pesar de iso deron boa imaxe pero carecemos de pegada, xa que gozamos de moitas faltas o borde da área e de un par de ocasións clarisimas. Tamen ahi que decir que a actuación do arbitro foi lamentable para ambos bandos, xa que sacou fora da área un penalty claro sobre Santi, equivocase en todos os saques de banda e de fondo e non expulsou a Anibal a pesar de mostrarlle duas tarxetas amarelas, o final foi expulsado con cartón vermello directo nun rifirafe con un contrario.

ALINEACIÓN: MIGUEL, JORGE, LUCAS(xuvenil), PORTOS(xuvenil), MIGUEL SANCHEZ, ANIBAL, OSCAR , RUBIO, PERNAS, VALENTIN E SANTI(xuvenil)

TAMEN XOGARON: MATIAS, LUIS, RUBEN(xuvenil) E CRISTIAN(xuvenil).

FIN DE SEMANA MALO

martes, 28 de abril de 2009

Este finde semana xogaron os dous equipos a mesma hora, e o mesmo dia(sabado) e casi acadan o mesmo resultado.

MODESTOS:

VIZOÑO B 3- SAN ESTEVO 1

Pouco que contar deste encontro xa que non asisitin a el, poriase 2 a 0 o equipo local despois de 2 goles de Ruben Grobas, en 2 fermosos lanzamentos e acurtaria distancias Pedro o aproveitar un barullo na area local.
O comezo da 2ª metade o equipo local conseguiría o 3 a 1 definitivo, de ahí o final so salientar que se lle anulou un gol a Matias por fora de xogo moi dudoso. Victoria local nun partido que parece ser que dominaron con facilidade ante a nosa pasividade.

ALINEACIÓN: MIGUEL,FITO,JORGE,CARLOS,MIGUEL SÁNCHEZ,ANIBAL,OSCAR, RUBIO, RICHARD, VALENTIN E PEDRO.

TAMEN XOGARON: LUIS, MATIAS, JOSITO E PETEIRO(DEBUTA COS MODESTOS)

XUVENILES:

CIRE MELIDE 3 - SAN ESTEVO 2

Partido estrano, xa que nuns primeiros 20 minutos nos que non estivemos para nada no encontro, o equipo local acadou os 2 primeiros goles en erros defensivos nosos.
mediada a 1ª metade Manuel marcaria un fermoso gol dende a frontal o enviar un balón pola escadra da meta local. A partir de ahi comezamos a dominar o encontro.
A 2ª metade comezpou con varias ocasions o noso favor e na unica contra que tiveron chegaria o 3º o entrar dentro da porteria de Muriel un centro raso que o noso porteiro pensou que saia por fora. Pero en vez de baizar os brazos 3 minutos de spois Nico o aproveitar unha saida en falso conseguiu o 2 a 3 definitivo. Eso si nos derradeiros minutos gozamos de innumerables ocasións para empatar o encontro pero non era o noso día.

Este foi o último encontro do equipo xuvenil que pendente da última xornada esta colocado 4ª na taboa quedandose a un posto do ascenso a 1ªna sua primeira tempada competindo.

Noraboa polo resultado ainda que debedes de pensar que puidemos facer un pouquiño mais.

ALINEACION: MURIEL,JUAN,CRISTIAN,RUFO,PORTOS,JOSE,MANUEL,WAGE,ALBERTO,BARREIRO E SANTI.

TAMEN XOGARON: ANTONIO,IVAN,DANIEL,NICO E JAVIER

SEN SORTE NO DERBI

lunes, 20 de abril de 2009

Resultado enganoso o que se dou onte en Vitre xa que os nosos veciños marcaron cada vez que se acercaron pola nosa area , en parte grazas os regalos da nosa liña defensiva.

Modestos:

SAN ESTEVO 0 - AD.ABELLÁ 3

Partido con gran afluencia de aficcionados xa que o Abellá estase a xogar moito neste tramo final de liga, primeira metade igualada, ainda que levando o peso do partido o equipo visitante, non houbo ocasións claras excepto un remate do visitante Toni que desviou Miguel e un penalty que non asubiu o colexiado de Amancio a Matias cando este encaraba a portería rival.
A segunda metade comezou mellor para nos e nun erro de Amancio o ceder un balón o Juan, Pedro adiantariase e cando so tiña que empurrar o balon a porta baleira Amancio derribao cometendo penalty, incomprensiblemente o xogador visitante so viu un cartón marelo, o encargado de lanzar foi Carlos que fallou o seu primeiro lanzamento en 2 anos o adivinar Juan a trayectoria do disparo. 5 minutos despois chegaría o primeiro tanto rival, Foi unha falta botada dende o lateral que Sergio enviou o fondo das redes como xa fixera no partido de ida.
2 minutos despois un erro incomprensible de Miguel Sánchez deixaria a Marcos cara a cara con Miguel e batindo de forte disparo.
A falta de 10 minutos para o final Carlos quere regatear o dianteiro centro visitante que lle rouba o balón e bate a miguel picandolle o balón na sua saida a desesperada.

ALINEACION: MIGUEL, FITO, JORGE, CARLOS, MIGUEL SÁNCHEZ, ANIBAL, MATIAS, RICHARD, PERNAS, VALENTIN E ROXO.

TAMEN XOGARON: LUIS, OSCAR, ALBERTO, PEDRO E ELIAS.

XUVENILES:

SAN ESTEVO 1 - PORTAZGO 0

O equipo xuvenil consegue rematar a tempada como local con unha victoria meritoria fronte un dos mellores equipos da categoria, que dominou a primeira metade, pero na que Alberto conseguiu poñer o 1 a 0 definitivo tras un remate de cabeza nun saque de esquina.
A 2ª metade estivo marcada pola expulsion de Oscar os 10 minutos, unha expulsion rigurosisima, que en nigun caso debería pasar de carton amarelo. A partir comezou o dominio visitante que non creou demasiadas ocasións e o cal lle poidemos facer algún gol mais a contra.

ALINEACIÓN: MURIEL, JUAN, CRISTIAN, PORTOS, LUCAS, JOSE, MANUEL, ALBERTO, OSCAR, RUBEN E SANTI.

PARA CAMBIOS: NICO, WAGE, BARREIRO, BRAIS PARDO E ANTONIO