FIN DA 1ª VOLTA

lunes, 19 de enero de 2009

ESTA SEMANA CHEGOU O FINAL DA PRIMEIRA VOLTA DA LIGA PARA AMBAS CATEGORIAS, AÍNDA QUE A XUVENIL CHEGA DEBIDO A QUE DESCANSAMOS NA DERRADEIRA XORNADA.

MODESTOS:

SAN ESTEVO 2 - ENCROBAS 0

Partido comodo o disputado este domingo, fronte o equipo das Encrobas que esta afundido no fondo da taboa.
A pesares de iso comezamos o encontro un pouco agarrotados e foi co paso dos minutos cando empezamos a soltarnos un pouco.
Adiantaríamonos no marcador nun saque de falta botado por Valentín o segundo pau onde apareceu Pernas para controlar perfectamente o balón e cruzalo na saida do porteiro visitante.
Con ese resultado fomos o descanso.
A segunda metade empezou como rematou a primeira, cun dominio do xogo pola nosa parte e sin esnquedanzas atras, froito deste dominio chegaría o 2º e definitivo gol do encontro nun saque de esquina de Richard que se lle colou o defensa o intentar despexalo.
A partires de ahí relaxamonos en exceso e xa en tempo de desconto os visitantes dispuxeron de un par de ocasións que conseguiu desbaratar Miguel.
Terceira victoria consecutiva que nos deixa con 18 puntos o final da primeira volta.

ALINEACIÓN: MIGUEL, LUIS , JORGE , JOSITO, CARLOS, PERNAS, MATIAS , RICHARD, OSCAR, VALENTIN E O ROXO.

PARA CAMBIOS: FITO, MIGUEL, ALBERTO, ANIBAL E O RUBIO.

XUVENILES.

SAN ESTEVO 1 - CIRE MELIDE 1

QUINTO EMPATE DA TEMPORADA QUE NOS DEIXA CON 14 PUNTOS NA PRIMEIRA METADE DA LIGA E QUE CORTA UNHA RACHA DE 2 XORANDAS SEN PUNTUAR.

O ENCONTRO COMEZOU MAL PARA O EQUIPO LOCAL, E OS 10 MINUTOS ENCAIXARIAMOS O PRIMEIRO DA TARDE TRAS UN CENTRO DENDE A ESQUERDA QUE DEFENDEMOS MAL NO 2º PAU. O CIRE DOMINOU O ENCONTRO NA PRIMEIRA METADE DA PRIMEIRA PARTE, PERO POUCO A POUCO FOI DEIXANDONOS O DOMINIO OS LOCAIS, ASÍ NO 30 DA PRIMEIRA METADE ANOTARIAMOS O DEFINITIVO 1 A 1 TRAS ,MARCAR SANTI DENDE OS ONCE METROS.
A 2ª METADE FOI DE CLARO DOMINIO LOCAL, PERO CON POUCAS CHEGADAS CLARAS, PODENDO LEVAR OS TRES PUNTOS SE PRIMEIRO O PAU A REMATE DE PORTOS E DESPOIS CRISTIAN ATINARAN COA PORTA VISITANTE.
OS DERRADEIROS MINUTOS ESTUVERON MARCADOS OR UN COMPORTAMENTO EXTRA DEPORTIVO DOS XOGADORES VISITANTES QUE SE ADICARON A INCREPAR E A ESCUPIR OS XOGADORES LOCAIS QUE ACABOU CON UNHA AGRESION A SANTI CANDO SE DIRIXIA OS VESTUARIOS. O ARBITRO DO ENCONTRO NON TOMOU NINGUNHA MEDIDA LIMITANDOSE A DICIR QUE NON VIRA NADA.

ESA MAIS A LESIÓN DE CRISTIAN FORON AS MALAS NOVAS DESTA XORNADA.

ALINEACIÓN: ANTONIO, CRISTIAN, MANUEL, PORTOS, LUCAS, JOSE , WAGE, ALBERTO, RUBEN, OSCAR E SANTI.

PARA CAMBIOS: NICO, JUAN E BARREIRO

0 comentarios: