4 encontros fora da casa en 2 dias con sorte dispar.
Notouse o San José no rendemento dos dous equipos que se o xoves xogaron ambos a bo nivel , o sabado estiveron ambos por debaixo do nivel habitual.

Modestos:

Xoves: MESIA 2 - SAN ESTEVO 2

Bo partido o xogado entre dous dos equipos que mais guerra estan dando na segunda volta, como handicap do noso equipo decir que xogamos con Oscar de porteiro o non poder vir Miguel xogar.
Partido igualado no que por duas veces se adiantou o Mesia e que soupemos igualar en ambalas duas. Na primeira parte con gol de Matias de cabeza, e na segunda con gol de Pedro, a poucos minutos do final. Ainda así na segunda metade poidemos gañar o encontro, xa que o Mesia so saía a contra en contadas ocasións.

ALINEACION: OSCAR,FITO,JORGE, CARLOS, MIGUEL, ANIBAL, MATIAS, RICHARD, PERNAS, VALENTIN E PEDRO

CAMBIOS:ROXO, LUCAS, RUBIO E LUIS

Sabado: BOIMORTO 1 - SAN ESTEVO 1

Pouco podo contar deste encontro xa que so vin a 2ª metade, os goles foron na primeira, primeiro adiantaríase o Boimorto por mediación de Fran , e empataríaos tras un penalty sobre Matias que transformaría Carlos. Na segunda metade poucas ocasións para ambos conxuntos xa que as duras condicións climatolóxicas( facía un aire dos demos) non deixaron facer un xogo moi preciso.

ALINEACIÓN: MIGUEL,FITO, JORGE, CARLOS, MIGUEL SANCHEZ, ANIBAL, MATIAS, RICHARD, PERNAS, VALENTIN E PEDRO

PARA CAMBIOS: ROXO, SANTI, OSCAR, RUBIO E LUIS

XUVENILES:

XOVES
LARÍN 2 - SAN ESTEVO 5

Partido moi intenso e excesivamente duro por parte dos locais que acabaron desquiciados e con so 8 xogadores no campo.
A primeira metade foi tranquila e iriamos o descanso co 0 a 1 no marcador obra de Santi tras un gran pase de Brais Carreira.
Na segunda metade empezouse con mais intensidade e tras uns minutos de tanteo Cristian desde campo propio marcaría o 2º, a partir de ahi foi un partido moi duro por parte local, os locais acortarían distancias, tras un erro de marcaxe nunha falta lateral e Santi poría o 3 a 1 pouco despois, a falta de 2 minutos para os 90 recurtaría de novo distancias o Larín noutro erro nun balón aereo xa cando xogaban con 9 pero en duas contras nos 10 minutos de desconto que estipulou o arbitro Santi marcaria outros 2 goles deixando no 2 a 5 final.

ALINEACIÓN: ANTONIO, JAVIER, CRISTIAN, PORTOS,RUBEN, JOSE, WAGE, ALBERTO, OSCAR, BRAIS CARREIRA E SANTI

PARA CAMBIOS: IVAN, JUAN, MURIEL E MANUEL.

SABADO:
PASTORIZA 2 - SAN ESTEVO 1

Partido o que acudimos con so 13 xogadores debido a que a festa do dia anterior nos deixou con varias baixas( non damos aprendido).
Partido raro con duas partes moi distintas, unha primeira onde dominamos con facilidade e onde chegamos por diante no marcador graazas a un gol de Nico.
e unha 2ª onde o equipo local axudado polo aire e por un publico moi mal educado conseguiu darlle a volta o marcador tras dous goles a balón parado, eso si o 2º no minuto 51 nun partido onde houbo 3 cambios, e precedido dun clarisimo penalty a Jose que se viu e se sentiu dende todos lados, curiosamente o arbitro que estaba o lado foi o único que non o viu, pero si que sinalou saque de esquina na seguinte xogada nun lanzamento fora dun xogador local que pasou entre as pernas de Portos.
En fin o que esta visto e que canto mais ameaces o arbitro e mais o insultes, mellor che vai a pitar(lamentable).

ALINEACION: MURIEL, JAVIER,MANUEL,PORTOS,LUCAS, JOSE, WAGE, ALBERTO, RUBEN, OSCAR E NICO.

PARA CAMBIOS: IVAN E JUAN.